N11’de Mağaza Nasıl Açılır? 

N11'de mağaza açabilmek için öncelikle bir üyelik yaptırmanız gerekmektedir. Üyelik işlemi sırasında istenilen bilgileri içeren bir üyelik formunu doldurmanız gerekecek. Bu formda kişisel bilgilerinizin yanı sıra mağaza bilgilerinizi de girmeniz gerekmektedir. Önemli bir detay, mağaza adınızı bir kez belirledikten sonra değiştiremeyeceğinizdir. Mağazanız, N11'de bu adıyla görünecektir. 

Üyelik formunda karşınıza "Şahıs" veya "Şirket" olmak üzere iki seçenek çıkar. "Şahıs" seçeneği, bir şahıs şirketini ifade etmektedir. Bu seçimi yaparken işletme türünüzü doğru şekilde belirtmeniz gerekmektedir. N11’de mağaza açıp satış yapabilmek için şirket olma zorunluluğunuz olduğunu unutmayın. 

En İyi Pazaryeri Entegrasyonu … Hesapbilir’de Fazlası Var..

Hesapbilir ile Pazaryerleri entegrasyonu sayesinde hızlıca tüm mağazalarınızı tek ekranda görüntüleyebilirsiniz. Bu sayede satışlarınız, stoklarınızda miktar ve fiyat kontrolünü, cari takibi ve e-fatura işlemlerinizi tek panelde yönetirsiniz. Şimdi 15 Gün ÜCRETSİZ DENEME fırsatıyla hemen başlayın.
 

 

Mağaza Açmak İçin Hangi Belgeleri Doldurmamız Gerekiyor? 

N11'de mağaza açabilmek için şahıs veya şirket seçeneğine göre üyelik formunu doldurmanız gerekmektedir. İşte bu süreçte doldurmanız gereken bilgiler: 

Şahıs Şirketi İçin: 

  • Şahıs adı, soyadı 

  • Vergi dairesi 

  • TC kimlik numarası 

  • İmza yetkilisi bilgileri 

  • İletişim yetkilisi bilgileri 

  • Cep telefonu, iş telefonu, il, ilçe, posta kodu, adres bilgileri (zorunlu alanlar) 

  • Şirket ünvanı, işletme adı, tescilli marka gibi diğer alanlar (isteğe bağlı) 

Şirket İçin: 

  • Şirket ünvanı 

  • Şirket türü 

  • Kayıtlı olduğu ticaret odası 

  • Ticaret sicil numarası 

  • Vergi dairesi 

  • Vergi numarası 

  • İmza yetkilisi bilgileri 

  • İletişim yetkilisi bilgileri 

  • Cep telefonu, iş telefonu, il, ilçe, posta kodu, adres bilgileri (zorunlu alanlar) 

Başvurunuzun tamamlanmasının ardından banka hesap bilgilerinizi de ileterek ödemelerde herhangi bir aksaklık yaşamamanız önemlidir. Bu bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girdiğinizden emin olun. Bütün bilgileri doldurduktan sonra Satıcı İş Ortaklığı ve İlan Sözleşmesini okuyup onayladığınızı beyan eden kutucuğu işaretlemeniz gerekmektedir. Bu işlemi tamamlamanızın ardından belirttiğiniz e-posta adresine gelen aktivasyon linkini tıklayarak mağazanızı aktive edebilirsiniz. 

Hesapbilir hızlı entegrasyonu ile siparişlerinizi ve ürün yönetimini tek panelden yönetmeye başlayın. Hesapbilir'in pazaryeri entegrasyonları ile tüm ürünlerinizi tek biryerden tüm pazaryerleri için ortak stok miktarlarından yönetmeye başlayabilirsiniz.

 

Gerekli Evraklar ve Sözleşmelere Nereden Ulaşabilirim? 

Mağaza girişi yaptıktan sonra, Satıcı Ofisi üzerinden "Hesabım" başlığı altında bulunan "Evrak Yönetimi" sekmesine giderek gerekli evraklarınızı ve sözleşmelerinizi yükleyebilirsiniz. Bu adımı tamamlamanız, mağazanızı N11 üzerinde aktif hale getirmeniz için önemlidir. 

 

Şahıs Şirketi Açmak İçin Gerekli Evraklar Nelerdir? 

Şahıs şirketi olarak N11'de mağaza açmak için yüklemeniz gereken evraklar şunlardır: 

  1. Vergi Levhası (Son 1 yıl) 

  1. İmza Sirküleri (Sicil kaydı bulunmuyorsa imza beyanı evrağı eklenebilir) 

  1. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Sadece ön yüz) 

  1. Çalışma Mali Şart ve Prensipleri (Komisyon anlaşması) 

  1. Satıcı İlan ve İşlem Sözleşmesi (n11.com Sözleşmesi) 

Sermaye şirketleri veya adi ortaklıklar için ise ek olarak aşağıdaki evraklar gereklidir: 

  1. Güncel Faaliyet Belgesi (Son 6 ay) veya güncel KDV tahakkuk fişi 

  1. Vergi Levhası (Son 1 yıl) 

  1. Kuruluş Ticaret Sicil Gazetesi 

  1. İmza Sirküleri 

  1. Ortaklık Sözleşmesi (Adi ortaklıklar için) 

  1. Çalışma Mali Şart ve Prensipleri (n11.com Komisyon Anlaşması) 

  1. Satıcı İlan ve İşlem Sözleşmesi (n11.com Sözleşmesi) 

Satıcı İlan ve İşlem Sözleşmesini imzalı ve kaşeli olarak N11 sistemi üzerinden yüklemeniz gerekmektedir. Bu belgelerin eksiksiz ve güncel olması mağaza açma işleminiz için önemlidir. 

 

Responsive Image

 

N11 Mağaza Açma Başvurusu Tamamlandı, İlerleyen Süreçte Gereken Adımlar Nelerdir? 

Evraklarınızı yükledikten sonra 1-3 iş günü içinde onaylanacaktır. Evrak onayı tamamlandıktan sonra kategori onayı sürecine geçilir. Bu süreçte kategori yöneticileri ek bilgi talep edebilirler. Tüm süreçler tamamlandıktan sonra ürünlerinizi yükleyip satış yapmaya başlayabilirsiniz. 

Daha fazla bilgi için N11 Mağaza Destek Merkezi sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 

 

Hesapbilir ile Muhasebe İşleriniz Çok Kolay!!!

 

Hesapbilir ile 15 gün boyunca Ücretsiz Deneme sürecine hemen başlayabilirsiniz. Programımız, ön muhasebe süreçlerinizi kolaylaştırmanın yanı sıra E-Fatura kesme işlemlerinizde de size yardımcı olur. Hesapbilir, internet erişimi olan her yerden kolayca E-Fatura kesmenizi sağlarken, aynı zamanda Stopaj vergisi gibi vergilendirme işlemlerini otomatik olarak hesaplayıp işlemlerinize ekleyebilir. Bu sayede işletmenizin vergi işlemlerini düzenlemek ve takip etmek daha basit hale gelir.